Mina Retreatledare
Personer du har lagt till i dina retreats. Återanvänd dem när du skapar ett nytt retreat.
Läser in retreatledare…
Sammanfoga dubbletter
Välj profilen som ska behållas. Retreatens egna bilder och roller behålls. Publicera sedan de berörda retreaten på nytt.